Despre
Premier Medical Center este o companie specializată în servicii de Urologie, Medicina Muncii și Medicină de Familie. Premier Medical Center se distinge prin profesionalismul echipei, dotare modernă, flexibilitatea ofertelor și servicii strict adaptate nevoilor clientului.
urologie, medicina muncii, medic urolog, urolog bistrita, urologie bistrita, medicina muncii bistrita, medic urolog bistrita, premier medical, medic de familie bistrita, cabinet bistrita
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,bridge-core-3.1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Despre

PREMIER MEDICAL CENTER

Cine suntem

Premier Medical Center este o companie specializată în servicii de Medicina Muncii din anul 2009, devenind în ultimii ani liderul de piață în județul Bistrița-Năsăud. Din 2017 oferim și servicii în alte specialități. Momentan Urologie, urmând ca în viitorul apropiat să furnizăm și servicii de Medicina de Familie. Colaborăm cu furnizori de servicii de laborator, servicii psihologice, servicii Radiologice (CT, RMN). Noi asigurăm clienților noștri toată gama de servicii medicale  de medicina muncii în conformitate cu stipulările legale pentru orice tip de profesie. Serviciul de Medicina Muncii urmărește identificarea riscurilor profesionale și testarea aptitudinii în muncă a angajaților, promovarea stării de sănătate a acestora, prevenția îmbolnăvirilor legate de profesie, diagnosticul precoce al afecțiunilor profesionale și al celor legate de profesie, scăderea absenteismului la muncă.

 

Premier Medical Center se distinge prin profesionalismul echipei, dotare modernă, flexibilitatea ofertelor și servicii strict adaptate nevoilor clientului.

 

Vă invităm să consultați secțiunea de servicii de urologie și medicina muncii oferite, după care să completați în formularul de ofertă informațiile care ne sunt necesare pentru a vă transmite oferta noastră pentru servicii de medicina muncii, sau pentru a vă face o programare la urologie.

Echipa

Dr. Andreea Mihaela VÂRVAȘ

Medic specialist medicina muncii

Medic specialist medicina de familie

Dr. Ioan Emilian VÂRVAȘ

Medic specialist urologie

Domenii de interes: urologie clinică generală, chirurgie endoscopică, andrologie

Multiple certificări

Certificat Iso 9001:2001/2008 din anul 2009 • Medic abilitat pentru supravegherea personalului care este expus la radiații ionizante - singurul in jud. Bistrița - Dr. Andreea Varvas

Medici specialiști

Echipa Premier Medical Center este alcatuită din medici specialiști cu o vastă experiență în medicina muncii, medicina de familie și urologie, bazată pe un înalt nivel de pregătire și tehnologie medicală.

Profesionalism

Premier Medical Center se distinge prin profesionalismul echipei, dotare modernă, flexibilitatea ofertelor și servicii strict adaptate nevoilor clientului.

Premier Medical Center

Calitate și grijă pentru cei ce aleg excelența.

Dorești să ne contactezi sau să îți faci o programare?