Despre noi

Premier Medical Center

Cine suntem

Premier Medical Center este o companie specializată în servicii de Medicina Muncii din anul 2009, devenind in ultimii ani liderul de piata in judetul Bistrita-Nasaud. Din 2017 oferim si servicii in alte specialitati. Momentan Urologie, urman ca in viitorul apropiat sa furnizam si servicii de Medicina de Familie. Colaboram cu furnizori de servicii de laborator, servicii psihologice, servicii Radiologice (CT,RMN). Noi asigurăm clienților noștri toată gama de servicii medicale  de medicina muncii în conformitate cu stipulările legale pentru orice tip de profesie. Serviciul de Medicina Muncii urmărește identificarea riscurilor profesionale și testarea aptitudinii în muncă a angajaților, promovarea stării de sănătate a acestora, prevenția îmbolnăvirilor legate de profesie, diagnosticul precoce al afecțiunilor profesionale și al celor legate de profesie, scăderea absenteismului la muncă.

 

Premier Medical Center se distinge prin profesionalismul echipei, dotare modernă, flexibilitatea ofertelor și servicii strict adaptate nevoilor clientului.

 

Vă invităm să consultați secțiunea de servicii de urologie, medicina muncii sau medicină de familie oferite de firmă noastră, apoi să completați în formularul de ofertă informațiile care ne sunt necesare pentru a vă transmite oferta noastră pentru servicii de medicina muncii, sau pentru a vă face o programare la urologie.

Echipa

Dr. Andreea Mihaela VARVAȘ

Medic specialist medicina muncii

Medic specialist medicina de familie

Dr. Ioan Emilian VARVAȘ

Medic specialist urologie

Domenii de interes: urologie clinică generală, chirurgie endoscopică, andrologie

Multiple certificări

Certificat Iso 9001:2001/2008 din anul 2009 • Medic abilitat pentru supravegherea personalului care este expus la radiații ionizante - singurul in jud. Bistrița - Dr. Andreea Varvas

Medici specialiști

Echipa Premier Medical Center este alcatuită din medici specialiști cu o vastă experiență în medicina muncii, medicina de familie și urologie, bazată pe un înalt nivel de pregătire și tehnologie medicală.

Profesionalism

Premier Medical Center se distinge prin profesionalismul echipei, dotare modernă, flexibilitatea ofertelor și servicii strict adaptate nevoilor clientului.

Dorești să ne contactezi sau să îți faci o programare?

Our philosophy is very simple.
We give our best for people who expect the best.